Homepagina

Taxi Tilburg

Wil je snel en gemakkelijk een taxi bestellen in regio Tilburg? Of het nou voor het vervoer is naar vliegveld Düsseldorf, of naar Eindhoven Airport. Onze chauffeurs brengen jou graag naar je bestemming.

Onze chauffeurs rijden vanaf Tilburg, Tilburg-centrum, Tilburg-Noord, Tilburg-west, Tilburg Station, Tilburg-zuid, Tilburg Blaak, Tilburg Reeshof, Gilze, Rijen, Oosterhout, Hilvarenbeek, Diessen, Esbeek, Reusel, Bladel, Goirle, Riel, Alphen, Baarle-Nassau, Poppel, Moergestel, Oisterwijk, Udenhout, Berkel-Enschot, Haaren, Boxtel, Vught, Helvoirt, Biezenmortel, Loon op Zand, De Moer, Kaatsheuvel, Dongen, Waalwijk en Breda naar de bekende luchthavens zoals Düsseldorf, Wezen, Eindhoven Airport en Schiphol. Tegen scherpe tarieven zorgen wij ervoor dat je zorgeloos op vakantie kunt. Wij controleren regelmatig jouw vluchtnummers om eventuele wijzigingen goed in te kunnen calculeren zodat je altijd op tijd bent voor jouw vlucht.

Ben je overtuigd? Neem dan via de onderstaande button contact met ons op door direct te bellen met onze centrale. Doet u liever online een aanvraag voor een opgave? Voer dan het formulier aan de rechterzijde zo volledig mogelijk in en wij komen zo snel mogelijk bij je terug met een passende aanbieding.

Onze scherpe tarieven vanaf Tilburg

Van regio Tilburg naar: Enkel 1-4p Retour 1-4p Enkel 5-8p Retour 5-8p
Schiphol Amsterdam € 145,- € 290,- € 165,- € 330,-
Zaventem Airport € 150,- € 300,- € 170,- € 340,-
Eindhoven Airport € 69,- € 138,- € 85,- € 170,-
Rotterdam Airport € 130,- € 260,- € 145,- € 290,-
Dusseldorf Airport € 170,- € 340,- € 195,- € 390,-
Keulen Airport € 245,- € 490,- € 280,- € 560,-
Wheeze Airport € 145,- € 290,- € 165,- € 330,-
Antwerpen Airport € 95,- € 188,- € 105,- € 208,-

Eenvoudig uw rit boeken​

Taxi Luxe Tilburg

24/7 Beschikbaar om jou naar de luchthaven te Vervoeren.

Taxi Tilburg is er voor u om te zorgen dat u zonder zorgen op uw bestemming komt, uiteraard op de afgesproken tijd. Wij vervoeren u graag vanuit Tilburg van, of naar het vliegveld.

Als reiziger ben je met Taxi Luxe Tilburg snel, en op tijd aanwezig op het vliegveld naar keuze. Jouw privéchauffeur rijdt zoveel mogelijk volgens reisschema en gaan ervanuit dat je tijdig klaarstaat voor vertrek. Onze tarieven zijn scherp en houden daarom geen rekening met eventuele extra wachttijd. Wanneer je een privé taxi hebt besteld dan is de ophaaltijd altijd in de reservering vermeld. 

Goedkope Taxi Tilburg

Tilburg

Tilburg is een prachtige plek om te genieten van het bruisende uitgaansleven. Op loopafstand van het station zijn verschillende terrassen, cafés en restaurants te vinden. Daarnaast is er veel te beleven op de Heuvel. Om hier te komen is het aan te raden een Taxi vanaf Tilburg station te nemen. Daarnaast kunt u via onze app een taxi boeken op elke andere locatie binnen Tilburg en wordt u daar opgehaald.

Als u van plan bent na een gezellige dag in Tilburg af te sluiten met een biertje op de Heuvel kunt u vooraf een taxi boeken welke dan op de aangegeven tijd op u wacht.

Taxibus in Tilburg nodig?

Bent u op zoek naar een taxibus in Tilburg?

Tilburg. Een wirwar van verkeer, waardoor u vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Heel wat taxicentrales bieden hier hun gelijkaardige diensten aan. Dus ik hoor het u al denken; wat heeft Taxi Luxe ons nog meer te bieden? Wat missen wij nog bij de andere centrales? Het antwoord daarop is duidelijk. Bij Taxibus Tilburg geniet u niet alleen van een prima service met constante bereikbaarheid, maar ook van onze betaalbare en vast opgestelde ritprijzen. De ideale manier dus om u op een leuke en veilige manier van punt A tot punt B te verplaatsen.

Ritprijzen en service van taxibus Tilburg

Taxibus Tilburg biedt u veilig vervoer tegen een betaalbaar tarief. Wij besparen u onaangename verrassingen achteraf door het gebruik van vaste ritprijzen, in combinatie met onze transparantie en onze juiste communicatie naar de consument toe. U stapt dus nooit in ons taxibusje voor u weet wat u dat precies zal kosten en u de vrije keuze had hiermee al dan niet akkoord te gaan.
Geen cash geld op zak? Geen probleem! Ook hier was Taxi Tilburg u een stapje voor om u volledig tot dienst te kunnen zijn. In onze taxibus kan u er namelijk voor kiezen om cash te betalen, te pinnen/tikkie of uw creditcard te gebruiken. Luxueus, gemakkelijk, veilig en betaalbaar! Wat wilt u nog meer?

Klant is koning. Die boodschap hebben wij als taxicentrale goed begrepen en op alle vlakken zo nauwkeurig mogelijk uitgevoerd. Niet alleen bieden wij een gratis werkservice, wij zijn ook constant bereikbaar. Vragen of opmerkingen? 24 uur per dag, iedere dag van de week kan u terecht bij onze professionele en correct opgeleide chauffeurs die u graag van dienst zijn.
Diezelfde chauffeurs trekken met plezier hun beste pak aan en houden het taxibusje voor u schoon en fris om u optimaal van uw vervoer te laten genieten. Leun dus achterover en geniet van uw rit, terwijl wij ervoor zorgen dat alles voor u volgens wens verloopt.

Reserveer een taxibus in Tilburg

Onze taxibus is inzetbaar voor allerhande soort vervoer. Bent u alleen of met meerdere? Een groep vrienden op stap of een zakelijke rit? Taxiluxe voorziet een aangepast vervoer voor iedere categorie. Interesse in ons hoogstaand zakelijk vervoer? Aarzel niet om ons hierover te contacteren. Wij helpen u graag verder.
Neem plaats en geniet van de taxibus service aangeboden door taxiluxe. Wij brengen u veilig, correct en tegen een vast tarief naar uw gewenste locatie.

Taxi omgeving Tilburg

Personenvervoer op maat in én rondom omgeving Tilburg. Betrouwbare service tegen scherpe tarieven.

Betalingsmogelijkheden

Betalen kan hoe u het fijnst vind. Vooraf, achteraf of toch liever tijdens de rit? Het makkelijkste is pinnen. Dan hoeft u zich in ieder geval tijdens de rit of avond geen zorgen te maken over contant geld. Achteraf betalen of ook wel op rekening rijden kan ook. Deze optie is echter wel enkel beschikbaar voor zakelijke klanten. Zodra de rit afgerond is ontvangt u van ons een digitaal pdf factuur. Afhankelijk van de frequentie kan dit eenmalig of maandelijks zijn. Wilt u op rekening rijden? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvend offerte. Tijdens de rit kan betaald worden met contant geld, een pinpas of creditcard.

POPULAIRE BESTEMMINGEN

 • Taxi Tilburg Schipol Amsterdam
 • Taxi Tilburg Zaventem Airport
 • Taxi Tilburg Eindhoven Airport
 • Taxi Tilburg Rotterdam Airport
 • Taxi Tilburg Dusseldorf Airport
 • Taxi Tilburg Keulen Airport
 • Taxi Tilburg Wheeze Airport
 • Taxi Tilburg Antwerpen Airport

Taxi Tilburg

Wij kennen Tilburg als geen ander. Bij elkaar opgeteld hebben onze chauffeurs tientallen jaren rijervaring in Tilburg. Dus u bent verzekerd van een competente chauffeur die u veilig en op tijd naar uw bestemming brengt. Ook voor speciale gelegenheden kunt u bij ons terecht voor een taxi of taxibusje.

Veelgestelde vragen - FAQ

Vul op de beginpagina bij ‘van’ en ‘naar’ de juiste locaties in. Je kunt een taxi boeken van of naar alle locaties in heel Nederland. Tevens kun je boeken naar luchthavens in België en Duitsland. Heb je binnen 24 uur een taxi nodig? Bel voor de mogelijkheden.
Dit maakt niet uit. De prijs is bij ons hetzelfde, ongeacht het tijdstip waarop je reist.
Je kunt bij ons in de meeste gevallen tot 6 uur vóór je gewenste ophaaltijdstip online een rit boeken. Voor ritten korter dan 24 uur van tevoren geldt wel een spoedboekingstoeslag. Wil je korter dan 6 uur van tevoren een taxi reserveren? Bel ons even.

Ja zeker, Taxi Luxe Tilburg is 24/7 telefonisch bereikbaar.

Wij bieden taxiritten aan van of naar alle locaties in heel Nederland. Tevens kun je bij ons vanuit heel Nederland een taxi boeken van of naar luchthavens in België en Duitsland.
Jazeker. Vul het reserveringsformulier volledig in en geef bij `Ophaaladres` naam van de luchhaven op. Onze tarieven van en naar de luchthaven zijn exact gelijk. Let op dat je de tijd opgeeft waarop je de taxi wilt hebben, en dus niet de tijd waarop je vlucht aankomt.

Gevestigd in Tilburg

Operationeel door heel Europa!

De succesfactoren van Taxi Luxe Tilburg

Taxi Luxe Tilburg is gevestigd in Tilburg en verzorgt het vervoer door heel Europa. Wij streven ernaar om niet op de afgesproken tijd aan te komen, maar juist 5 minuten eerder.

Onze klanten appen we altijd van tevoren of bellen wij zodat zij nooit gespannen af hoeven te wachten of er een taxi zal verschijnen.

Taxi Tilburg is trots op het feit dat we nooit te laat zijn. Kom altijd op tijd met Taxi Luxe Tilburg!

Taxi Luxe Tilburg voor uw onderneming?

Taxi Tilburg Zakelijke vervoer is iets wat TLT op regelmatig basis uitvoert. Vervoer voor uw medewerkers, belangrijke opdrachtgever of wilt u een indruk maken bij een klant? Wij hebben de juiste voertuigen die hiervoor geschikt zijn.

De chauffeurs voor deze diensten worden gekenmerkt als professioneel, zeer gastvrij, altijd op tijd en zijn bekend met de straten van Tilburg.

Ontdek onze diensten

Taxi Luxe Tilburg bied de volgende diensten aan:

 • Luchthaven Taxi
 • Privé Tours
 • Directie Vervoer
 • Artiesten Vervoer
 • Efteling vervoer
 • Rouw Vervoer
 • Trouw Vervoer en nog veel meer!

Vervoer op maat kijken wij dan ook niet raar van op. Afhankelijk van uw wensen hebben wij meestal wel een oplossing voor uw persoonlijke behoeften of voor uw onderneming.

Vervoer naar het vliegveld, wanneer het jou uitkomt.

Taxi Tilburg nieuws

Regio's waar wij rijden.

Blaak, Reeshof, Gilze, Rijen, Oosterhout, Hilvarenbeek, Diessen, Esbeek, Reusel, Bladel, Goirle, Riel, Alphen, Baarle-Nassau, Poppel, Moergestel, Oisterwijk, Udenhout, Berkel-Enschot, Haaren, Boxtel, Vught, Helvoirt, Biezenmortel, Loon op Zand, De Moer, Kaatsheuvel, Dongen, Waalwijk