Taxi Reeshof

Taxi Reeshof

Wil je snel en gemakkelijk een taxi bestellen in Reeshof? Of het nou voor het vervoer is naar vliegveld Düsseldorf, of naar Eindhoven Airport. Onze chauffeurs brengen jou graag naar je bestemming.

Onze chauffeurs rijden vanaf Tilburg, Breda naar de bekende luchthavens zoals Düsseldorf, Wezen, Eindhoven Airport en Schiphol. Tegen scherpe tarieven zorgen wij ervoor dat je zorgeloos op vakantie kunt. Wij controleren regelmatig jouw vluchtnummers om eventuele wijzigingen goed in te kunnen calculeren zodat je altijd op tijd bent voor jouw vlucht.

Ben je overtuigd? Neem dan via de onderstaande button contact met ons op door direct te bellen met onze centrale. Doet u liever online een aanvraag voor een opgave? Voer dan het formulier aan de rechterzijde zo volledig mogelijk in en wij komen zo snel mogelijk bij je terug met een passende aanbieding.

Onze scherpe tarieven vanaf Reeshof

Van regio Tilburg naar: Enkel 1-4p Retour 1-4p Enkel 5-8p Retour 5-8p
Schiphol Amsterdam € 115,- € 228,- € 135,- € 264,-
Zaventem Airport € 120,- € 238,- € 137,- € 270,-
Eindhoven Airport € 55,- € 108,- € 77,- € 152,-
Rotterdam Airport € 105,- € 208,- € 120,- € 238,-
Dusseldorf Airport € 138,- € 275,- € 155,- € 308,-
Keulen Airport € 265,- € 528,- € 275,- € 548,-
Wheeze Airport € 119,- € 235,- € 140,- € 278,-
Antwerpen Airport € 95,- € 188,- € 105,- € 208,-

Eenvoudig uw rit boeken​

Taxi Reeshof - Tilburg

24/7 Beschikbaar om jou naar de luchthaven te Vervoeren.

Taxi Reeshof is er voor u om te zorgen dat u zonder zorgen op uw bestemming komt, uiteraard op de afgesproken tijd. Wij vervoeren u graag vanuit Tilburg van, of naar het vliegveld.

Als reiziger ben je met Taxi Luxe Tilburg snel, en op tijd aanwezig op het vliegveld naar keuze. Jouw privéchauffeur rijdt zoveel mogelijk volgens reisschema en gaan ervanuit dat je tijdig klaarstaat voor vertrek. Onze tarieven zijn scherp en houden daarom geen rekening met eventuele extra wachttijd. Wanneer je een privé taxi hebt besteld dan is de ophaaltijd altijd in de reservering vermeld. 

Goedkope Taxi Tilburg

Taxi Reeshof en omgeving

Personenvervoer op maat in én rondom omgeving Tilburg. Betrouwbare service tegen scherpe tarieven.

Betalingsmogelijkheden

Betalen kan hoe u het fijnst vind. Vooraf, achteraf of toch liever tijdens de rit? Het makkelijkste is pinnen. Dan hoeft u zich in ieder geval tijdens de rit of avond geen zorgen te maken over contant geld. Achteraf betalen of ook wel op rekening rijden kan ook. Deze optie is echter wel enkel beschikbaar voor zakelijke klanten. Zodra de rit afgerond is ontvangt u van ons een digitaal pdf factuur. Afhankelijk van de frequentie kan dit eenmalig of maandelijks zijn. Wilt u op rekening rijden? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvend offerte. Tijdens de rit kan betaald worden met contant geld, een pinpas of creditcard.

POPULAIRE BESTEMMINGEN

 • Taxi Tilburg Schipol Amsterdam
 • Taxi Tilburg Zaventem Airport
 • Taxi Tilburg Eindhoven Airport
 • Taxi Tilburg Rotterdam Airport
 • Taxi Tilburg Dusseldorf Airport
 • Taxi Tilburg Keulen Airport
 • Taxi Tilburg Wheeze Airport
 • Taxi Tilburg Antwerpen Airport

Taxi Tilburg

Wij kennen Tilburg als geen ander. Bij elkaar opgeteld hebben onze chauffeurs tientallen jaren rijervaring in Tilburg. Dus u bent verzekerd van een competente chauffeur die u veilig en op tijd naar uw bestemming brengt. Ook voor speciale gelegenheden kunt u bij ons terecht voor een taxi of taxibusje.

Gevestigd in Tilburg

Operationeel door heel Europa!

De succesfactoren van Taxi Luxe Tilburg

Taxi Luxe Tilburg is gevestigd in Tilburg en verzorgt het vervoer door heel Europa. Wij streven ernaar om niet op de afgesproken tijd aan te komen, maar juist 5 minuten eerder.

Onze klanten appen we altijd van tevoren of bellen wij zodat zij nooit gespannen af hoeven te wachten of er een taxi zal verschijnen.

Taxi Tilburg is trots op het feit dat we nooit te laat zijn. Kom altijd op tijd met Taxi Luxe Tilburg!

Taxi Luxe Tilburg voor uw onderneming?

Taxi Reeshof Zakelijke vervoer is iets wat TLT op regelmatig basis uitvoert. Vervoer voor uw medewerkers, belangrijke opdrachtgever of wilt u een indruk maken bij een klant? Wij hebben de juiste voertuigen die hiervoor geschikt zijn.

De chauffeurs voor deze diensten worden gekenmerkt als professioneel, zeer gastvrij, altijd op tijd en zijn bekend met de straten van Reeshof – Tilburg.

Ontdek onze diensten

Taxi Luxe Tilburg bied de volgende diensten aan:

 • Luchthaven Taxi
 • Privé Tours
 • Directie Vervoer
 • Artiesten Vervoer
 • Efteling vervoer
 • Rouw Vervoer
 • Trouw Vervoer en nog veel meer!

Vervoer op maat kijken wij dan ook niet raar van op. Afhankelijk van uw wensen hebben wij meestal wel een oplossing voor uw persoonlijke behoeften of voor uw onderneming.

Vervoer naar het vliegveld, wanneer het jou uitkomt.

Taxi Reeshof nieuws

Regio's waar wij rijden.

Blaak, Reeshof, Gilze, Rijen, Oosterhout, Hilvarenbeek, Diessen, Esbeek, Reusel, Bladel, Goirle, Riel, Alphen, Baarle-Nassau, Poppel, Moergestel, Oisterwijk, Udenhout, Berkel-Enschot, Haaren, Boxtel, Vught, Helvoirt, Biezenmortel, Loon op Zand, De Moer, Kaatsheuvel, Dongen, Waalwijk